EDUCACIÓ INFANTIL

EDUCACIÓ INFANTIL

OPCIÓ A 

TALLER , ELS NOSTRES ANIMALS

  • Màxim 25 alumnes per visita. 
  • Els dies per fer les activitats proposades han de ser els dimarts o dijous
  • A partir de la segona quinzena d’octubre, fins el mes d’abril inclòs

Aquesta activitat consisteix en una visita a tots els animals que tenim al CdA Es Palmer. Començarem amb la benvinguda i la presentació. Passarem, llavors, a parlar dels animals que coneixem, de les característiques dels animals, de quines necessitats tenen i quins sons fan. Després dividirem el grup i anirem a veure, sentir i tocar els animals. 

TALLER, EL NOSTRE HORT

Aquesta proposta descobrirem l’hort del CdA Es Palmer.

Es treballa el coneixement de les hortalisses i estricta relació que tenen amb la terra. Aquestes activitats consisteixen en observar, el cultiu hortalisses i/o verdures de temporada.

També coneixerem plantes aromàtiques i medicinals i l’ús que en feim d’elles. Aquesta activitat es pot complementar amb l’elaboració de bosses aromàtiques.

Hi ha la possibilitat de realitzar l’activitat d’hort conjuntament amb la d’animals de la pagesia. En aquest cas els continguts s’adaptaran al temps d’estada al Camp d’aprenentatge.

OPCIÓ B

VISITAM UNA GRANJA DEL MUNICIPI

  • Màxim 25 alumnes per visita. 
  • Els dies per fer les activitats proposades han de ser els dimarts o dijous
  • A partir de la segona quinzena d’octubre, fins el mes d’abril inclòs

Aquesta activitat consisteix en una visita d’una granja del municipi, Son Carbó:

  • Son Carbó és una granja de vaques de llet situada al sud de l’illa de Malloca, concretament entre els nuclis de Campos i Sa Ràpita. Actualment és la més gran de Balears. La granja compta amb aproximadament 300 vaques adultes i 250 vedelles i 200 hectàrees de conreu per a l’alimentació del bestiar.

    Els tres productes principals que es venen a la granja són, la llet crua de vaca que va tota a una indústria de l’illa, els vedells mascles que es venen a engreixadors locals i els fems dels animals que es venen com adob. Tota la producció agrícola es destina a l’alimentació del bestiar; ja siguin cereals d’hivern com ordi, civada o triticale, o farratgeres com el margall i la veça.

Després de la visita a la granja, ens desplaçarem al CdA Es Palmer per conèixer els nostres animals i fer el TALLER DE BROSSAT.