CdA#Aprenemacasa

QÜESTIONARIS SOBRE LA SERRA DE TRAMUNTANA

Per passar una bona estona mentre aprenem vos convidam a respondre aquest qüestionaris sobre diferents temàtiques relacionades amb la Serra de Tramuntana. Sort i  que el coneixement t’acompany!!!

1- Qüestionari  sobre el bosc i fauna de la Serra de Tramuntana elaborat pels nostres amics de Xarxa Forestal. Clica aquí per accedir joc.

2- Qüestionari general sobre el bosc i fauna de l´itinerari virtual del Salt des Freu.

3- Qüestionari sobre els ocells de l´alzinar.

4- Qüestinari sobre l’ entrevista carboner gran de Bunyola ( vídeo itinerari carboners i recurs pàg web )

MENTRE ANAM  AFEGINT MÉS QÜESTIONARIS  ET CONVIDAM A CONÈIXER ELS RECURSOS QUE ELS CAMPS D’APRENENTATGE DE LES ILLES BALEARS HAN ELABORAT PER  A VOSALTRES ( més recursos a les respectives pàgines webs ) 

Els Camps d’Aprenentatge de les Illes Balears som conscients de l’esforç que està fent la comunitat educativa per a adaptar-se a les circumstàncies i possibilitar  que els  alumnes puguin continuar el procés d’ensenyament-aprenentatge. Vos volem agrair l’esforç i  donar suport a  la vostra tasca. Per això, anirem elaborant  material  perquè els vostres alumnes puguin treballar d’una manera diferent  continguts relacionats amb les temàtiques que es desenvolupen  en els diferents Camps d’Aprenentatge  i que pensam que poden esser del vostre interès. Gràcies i salut!!

CATEGORIES

TALLER

DESCOBREIX

TECNOLOGIA

ECOCONSELL