CONTACTE

Avinguda de Porto-salè 87
07860 Sant Francesc Xavier, Formentera.

campformentera@gmail.com
Telèfon: 971.32.29.58

INSTAL·LACIONS

L’oficina del Camp d’Aprenentatge de Formentera està ubicada a les Escoles Velles de Sant Francesc, on comparteix espais i recursos amb el Centre de Professorat de Formentera.

Gràcies a un conveni amb l’IB JOVE, del 15 de març al 15 d’octubre, l’alumnat que ens visita pot fer nit a la casa de colònies, que és l’antiga casa de mestres de Sant Francesc. L’edifici té capacitat per a 32 persones. Disposa de quatre habitacions amb vuit places de lliteres cadascuna, dos banys, una sala polivalent (per menjar, fer activitats…), una cuina i un pati. Per als centres que trieu pernoctació, recordeu fer també la reserva de la casa de colònies a reserves@ibjove.caib.es. I especifiqueu que fareu les activitats amb nosaltres.

La casa de colònies no disposa de servei de menjador, però els àpats es poden preparar a la cuina (equipada amb vitroceràmica, microones i nevera) o també es poden fer a algun restaurant de l’illa.


RECOMANACIONS

Es recomana que dugueu roba i calçat còmode, així com gorra i crema per protegir-vos del sol. En cas que us quedeu a dormir, cal dur tovallola i sac de dormir. La casa ja disposa de llençols de sota i coixineres.